6989704073 Μονόσπιτα Ναούσης, Ημαθίας monterraplants@gmail.com
hero image
FacebookΦυτώρια Οπωροφόρων Δέντρων Mon-Terra Plants 
Ελευθεριάδης Χαράλαμπος - Μονόσπιτα Νάουσας Ημαθίας

 

 

Καλώς ήρθατε στα Φυτώρια MonTerra Plants Φυτώρια οπωροφόρων και καρποφόρων δενδρυλλίων.
Η οικογενειακή επιχείρηση "Mon-Terra Plants" με ιδιοκτήτη τον Ελευθεριάδη Ιωαν. Χαράλαμπο και Γκέσιου Αντ. Ανδρονίκη, ασχολείται με την παραγωγή οπωροφόρων και καρποφόρων δενδρυλλίων από την δεκαετία του 1970. Χρησιμοποιούμε υγιές πολλαπλασιαστικό υλικό σε συνδυασμό με σύγχρονα υποκείμενα. Η αξιοπιστία και η ποιότητα, μας συνοδεύουν στην πορεία 50 χρόνων.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα Μονόσπιτα Νάουσας - Βέροιας. 13 χιλιόμετρα από την Βέροια, 11 χιλιόμετρα από την Νάουσα, δίπλα από την Εγνατία οδό.
Από την δεκαετία του 70' ο ιδρυτής Γκέσιος Ιωαν. Αντώνιος από τους πρώτους στον τομέα των φυτωρίων, ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία οπωροφόρων και καρποφόρων δενδρυλλίων όλων των ειδών για Ελλάδα και Εξωτερικό.
Πλέον, από το 2019, αναλαμβάνει ο Ελευθεριάδης Ιωαν. Χαράλαμπος γιός της Γκέσιου Αντ. Ανδρονίκη ως επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης.

 

 

     
     
 

Η Εμπειρία μας για περισσότερα από 50 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της γεωργίας παράγουμε ποιοτικά, υγιή, σωστής ανάπτυξης, επιθυμητής ποικιλίας και υποκειμένου δενδρύλλια.
Ακόμη από το 2020 το φυτώριο μας ξεκινάει την εισαγωγή υποκειμένων Ροδακινιάς,Βερικοκιάς και Κερασιάς που έχουν πολλαπλασιαστεί με τη μέθοδο της ιστοκαλλιέργειας και είναι επίσης απαλλαγμένα από ιούς και ασθένειες.
Στόχος του φυτωρίου μας είναι η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων ούτως ώστε να παράγουμε τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα είδη φυτών σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υποκείμενα και η εξασφάλιση της επιτυχίας των συνεργατών μας.
Δίνουμε συμβουλές, προτείνουμε καλλιεργητικές τεχνικές και λύνουμε κάθε απορία που θα προκύψει.
Εγκαθιστούμε τα φυτώρια μας μόνο σε παρθένα και γόνιμα εδάφη με αποτέλεσμα να παράγουμε υγιή και εύρωστα δενδρύλλια.
Πολλαπλασιάζουμε όλα τα οπωροφόρα δένδρα (Ροδακινιές, Νεκταρινιές, Αμυγδαλιές, Μηλιές, Αχλαδιές, Βερικοκιές, Δαμασκηνιές, Ροδιές, Κερασιές, Καστανιές, Καρυδιές, Λωτούς) καθώς και πολλά άλλα είδη φυτών.

 

 

 

Αποστέλουμε άμεσα τα δενδρύλλια σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού, κατάλληλα συσκευασμένα ώστε να εξαλείψουμε την παραμικρή πιθανότητα φθοράς τους.
Η οικογενειακή επιχείρηση "Mon-Terra Plants" ασχολείται με την παραγωγή οπωροφόρων και καρποφόρων δενδρυλλίων όλων των ειδών και και την χονδρική πώληση δενδρυλλίων, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ελληνικού Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αρ. αδείας παραγωγής 237Α και αριθμός εμπορίας GR 530 22 003, ΚΕΠΠΥΕΛ Αλεξάνδρειας).